Två månader..

... har jag bott i min nya lägenhet men samtidigt saknar jag att bo med lissan och annika... Flytta in hära den 27 nov i en tvåa på örnäset.. Trivs bra hära och med mitt nya liv, men saknar vissa saker bara... Har sålt min bil också så nu är man billös och går till jobbet nästan varje dag, köpt simkort också sån nu ska jag och martina börja vårat nya liv :) eller martina? Fått mer timmar på jobbet så jag får bara mer i lön och det tackar vi inte nej till :) har världens bästa jobb men hatar bara att jobba helgerna ibland :p så man kan ju säga att jag har bärjat ett nytt liv :) Skönt.

Saknar min pappa ganska mycket numera när man inte träffar han så ofta, måste hälsa på han mer i boden :)

Ja vad har man gjort i helgen då? Jo jag jobbade fredag, när jag sluta så kom mamma och dick och hämta upp mig så for vi på storheden och handla sen for vi hem och middag :) jätte gott var det. Sen vart jag chaffis åt dom så vi for till g-stad. sen tog jag bilen av dom, så sen vart jag helt plötsligt chaffis åt david och hans kompisar:) sen när jag har släppt av så for jag och bytte till mercan så då träffa jag stina och nattis :) så dom åkte med mig då..
Kom hem vid halv 4 och vakna vid halv 10, gjorde mig klar och for och hämta mat till mamma och dick:) var där typ hela dagen, For hem och laga mat åt mig och biggan :) gott var det.. Såg lite desperat husfruar :) lämna tillbaka bilen åt dick. Jag och biggan for och kolla på husen på kronan :) somna tidigt igår också.
Sen idag har jag mest sett på film, gråtit till tre filmer :) mamma var förbi och låna några filmer:) Stina ringde och sa att hon var i lule och ville max så jag följde med henne :) Ska fortsätta och se film snart.. Sen är de jobb typ hela veckan, skönt att jobba lite :D

Jag vill åka bort på en liten semester, men vet inte vars... I sommar har man 4 veckor semester, så ska man till västerås och vara full :) var ju där i somras och det var skit kul så ska vara roligare iår :) längtar faktiskt dit...


Det med kärlek så har jag kommit på nästan alla killar svin.. Har blivit sviken av så många. Men speciell finns alltid kvar i mitt hjärta:) killar komma och går som dom vill, tror att det är nån jävla bordell. När dom är kåta så tror dom att det är bara ringa eller smsa så tror dom att dom välkomna, men det är slut på det för min del :) jag känner mig stolt uti de. Vill känna den där riktiga kärleken med en bra kille som bryr sig om en, vill känna mig lycklig och älskad.

Hejdå, puss på mina vänner :)

RSS 2.0