Fabian!

Fabian är verkligen mitt hjärta :) <3

Förlossningen ska jag berätta lite om!

På fredagen den 28 okt på dagen var jag less på att vara gravid så jag gav mig upp för trapporna i vårat trapphus, jag gick upp 1½ varv, var helt slut. Vi for iväg på ärenden och sen hem göra middag för svärföräldrarna skulle komma och äta! Efter dom hade farit så for vi till min mamma och hälsa på, under dagen så hade jag börja få kraftigare sammandragningar, hade haft det i nästan en månad men nu var dom kraftigare. Hos mamma så hade dom middag med grannarna och några till.
Jag gick och vila i deras säng men klev upp efter några minuter, tur det för 5 minuter senare så gick vattnet, det klicka till och jag såg som en fågelholk!
Jag började då asgarva och kunde inte sluta, alla satt som och titta på mig, Andreas fick panik och ville fara hem.
Men jag var tvungen att gå på toa men jag ville inte resa mig upp, det såg ju ut som att jag hade pissat på mig i gråa byxor, men mycket om och så gick jag på toa och ropa efter mamma och andreas, bytte kläder och underkläder.

Då for vi hem och ringde förlossningen, dom ville att vi skulle komma in och kolla läget.
Bytte om igen och for in, sammandragningarna blev värre och värre.
Fick göra en kurva och blev hemskickade med sovdos, dom var inte så starka.
Vi skulle komma tillbaka dagen efter vid 20 och göra en ny kurva. Tog sovdosen men sov typ nån timme med värkar som inte var så farliga. På lördagen for vi på Storheden och fika med sväföräldrarna, sen for vi till mamma igen innan vi skulle tillbaka dit. Ny kurva fick vi göra men dom var inte så kraftiga den dagen heller, gick hela dagen med värkar.
Åkte hem igen med sovdos, den tog jag igen men värkarna blev ännu kraftigare, sov nån timme och grinade också. Och komma tillbaka på söndag vid 18 :)

På söndagen den 30 okt så vaknade jag och hade jätte kraftiga värkar, visste vars jag skulle ta vägen. Gick och duschade superhett men det hjälpte inte, efter maten så ringde vi och ville komma in. Det tyckte dom också, bilfärden till sjukhuset var den lägsta bilfärd jag har varit med om. Vi kom in vid 14 och gjorde en ny kurva och sen gjorde dom en undersäkning, var öppen 3 cm, fick då gå och bada, värkarna ble bara värre och värre, efter ett tag gjorde dom en ny undersökning, fortfarande 3 cm. Värkarna var olidliga hela tiden, fick gå och bada igen, tog massage och sterila kvaddlar men bara massagen hjälpte, sen var jag öppen 4 cm, fick min bästavän lustgasen! Fy fan vad den hjälpte, andades hela tiden i den kändes de som, sen tog jag EDAn, den kändes inte när jag fick den, sen satte dom in värkstimulerade droppet typ vid 21 och då gick det en jävla fart :) Bm bedövade också i bäckenbotten, det var hennes special grej, jag kände inget då. Men efter många om och men så skulle jag börja krysta vid 23.27 och 23.43 var världens finaste barn född, efter ett tag så fick vi se vad det var :) Då fick vi en Fabian som var så vacker :) Min ängel, hade en bra förlossning om man jämför med gravidteten!

Var så lycklig och trött, myste md Fabian och vägde han. 3125 gr med kärlek och 50 cm lång!

Vi var så lyckliga pch fattade inte riktigt att vi hade fått barn!

Vi älskar dig fabian <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0